La Duatló “Vila de Masquefa” a punt de tancar les inscripcions a tres dies de la cursa

En la seva segona edició, la Duatló “Vila de Masquefa” està tenint una gran acceptació en el món del triatló. Els 43 corredors que hi van participar en l’edició passada, ja han estat doblats en les pre-inscripcions a tres dies vista de la celebració de la cursa.
Recordem que les places per poder participar en aquesta competició, estan limitades a 100 inscrits.
El la secció d’aquesta mateixa web (www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia) on es pot trobar tota la informació referent a la Duatló, està publicat el tríptic que explica perfectament les diferents maneres de fer les pre-inscripcions i les normes de la prova.
En el moment que s’arribés a la xifra de 100 pre-inscrits, no s’acceptarà cap altre inscripció. En el cas que una persona hagi fet l’ingrés bancari, no es considerarà feta la pre-inscripció fins que aquesta ho comuniqui per telèfon tal i com ho explica en el tríptic publicat a la web. Si, en el moment de confirmar telefònicament, que s’ha efectuat l’ingrés bancari de la quota, i ja s’hagin tancat aquestes pre-inscripcions, se li comunicarà a la persona i se li retornaran els diners que hagi ingressat.
Tots aquells que hagin decidit inscriure’s el mateix dia de la cursa, corren el risc d’arribar al lloc de concentració i no poder participar.
L’organització de la Duatló, s’està plantejant el no posar límit de participants en futures edicions. Tot depèn de com es desenvolupi la que encara està per passar.