Entrada lliure i gratuïta a la sessió teòrica de fotografia oferta per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada a la Biblioteca de Masquefa el proper 6 de maig

El proper dissabte dia 6 de maig a les 18 hores, l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada oferirà una sessió teòrica a la Sala d’Actes de la Biblioteca de Masquefa. L’entrada a aquesta sessió serà lliure per a qualsevol persona que desitgi assistir-hi.

Aquesta sessió s’emmarca dins del concurs de fotografia que organitza anualment el Club Excursionista Anoia i que l’assistència a aquesta sessió no implica l’obligació de participar en aquest concurs. O sigui que es pot assistir lliurement a la sessió teòrica i participar-hi activament sense haver  d’inscriure’s al concurs fotogràfic.

En aquest mateix acte es farà la presentació oficial de la nova edició del Concurs de Fotografia FotoFlash a celebrar-se l’endemà mateix, però serà independent de la sessió teòrica perquè tothom hi pugui assistir i participar només d’aquesta part més tècnica.

En la sessió dirigida per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada s’exposaran exemples pràctics del que s’ha d’evitar a l’hora de fer una instantània o d’allò que s’ha de buscar o d’enquadrar per donar-li més valor a la nostra fotografia. Tot i els exemples pràctics presentats pels tècnics d’aquesta agrupació, els assistents també podran realitzar preguntes i plantejar casos concrets per ser aclarits per aquests professionals.

El Club Excursionista Anoia seguint amb la seva ideologia torna a lligar l’excursionisme amb la fotografia i presenta una nova edició del seu original concurs fotografic, on de nou la versió FotoFlash no permetrà retocar cap de les fotografies que es realitzin durant la sortida de l’endemà al municipi de Mura, a la comarca del Bages. Dins del mateix concurs també es realitzarà la versió FotoFlashRETARD que permetrà als participants a poder retocar fins a un total de tres fotografies i presentar-les durant els quinze dies següents a la realització de la matinal.

Per a més informació sobre la sessió teòrica o el concurs no dubteu en posar-vos en contacte amb el Club Excursionista Anoia a ceanoia@hotmail.com o els divendres de 19 a 21 h a la seva seu del carrer Crehueta, 33 de Masquefa.

Per les bases del concurs les podeu consultar adjuntes a aquesta notícia o a la columna de continguts de la web www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia