El Duatló Vila de Masquefa torna de mans del Club Excursionista Anoia

El Club Excursionista Anoia (CEA) resta immers en l’organització del Duatló “Vila de Masquefa” que es celebrarà el diumenge 25 de març.
Indiscutiblement, el Duatló masquefí és una de les competicions més esperades de la Vila. De moment, el CEA presenta les dades més importants per aquells atletes que ja estan esperant aquesta data per a posar en pràctica tot el seu esforç.
Tot i que s’anirà informant de les novetats que vagin sorgint a través d’aquesta web, ara es publica la normativa d’inscripcions, les quals es podran fer a partir del proper dimarts dia 28 de febrer.

DUATLÓ “VILA DE MASQUEFA” 2012

Diumenge 25 de març de 2

Presentació
El Club Excursionista Anoia presenta la quarta edició del Duatló “Vila de Masquefa”. Si, tot i les fortes retallades econòmiques a la que estan sotmeses les entitats i el dur que és actualment tirar endavant aquest tipus de competicions i activitats, el Club Masquefí convida a tothom a fer més portadora la seva tasca i us convida a participar en la seva organització, en la seva esponsorització, participant-t’hi o, senzillament, com a públic. Sigui com sigui, us hi esperem a tots!!!

Categories
Podran participar tots els majors de 16 anys repartits en dues categories: Femenina i Masculina

Inscripcions
Les inscripcions a la cursa es podran efectuar a partir del 28 de febrer, de les següents maneres:
1.- Tots els dies de dimarts a dissabtes d’11 a 13h i de 16:30 a 20:30h, a PLAYERS ESPORTS MASQUEFA a l’Avinguda de La Línia amb Carrer Xic de l’Anyé de Masquefa.
2.- Per mitjà d’ingrés bancari a Unnim – Caixa Sabadell Cte. 2059 0803 15 8000014231, indicant la paraula “duatló” seguit del vostre nom i cognom. És important que, quan feu l’ingrés, confirmeu la vostra inscripció telefònicament qualsevol dia de dimarts a dissabtes d’11 a 13h i de 16:30 a 20:30h al 937729060.
Recordeu presentar el comprovant d’ingrés a la taula de control el mateix dia de la prova.
3.- El mateix dia de la cursa al lloc de concentració en el cas de que quedessin places. Aquestes inscripcions tindran un recàrrec de 3 €.
Places limitades a 200 participants. No es retornarà l’import de cap inscripció un cop feta.

Preus, assegurances, drets dels participants, premis i obsequis
Preu per participant: 15 €
Les inscripcions que es facin el mateix dia de la cursa tindran un preu de 18 €
Els participants que estiguin en poder de la llicència federativa corresponent a la modalitat “C”, “D” o “E” de la FEEC o els federats en Triatló (FCT), se’ls hi retornaran 5 € al presentar-la a la recepció el mateix dia de la cursa.
Aquells participants que no comptin amb cap tipus de llicència, igualment estaran coberts per una assegurança d’accidents tramitada pel Club Excursionista Anoia el mateix matí de la cursa.
Obtindran premi els tres corredors de cada una de les categories que arribin primers a la línia de meta, així com el primer classificat local, també de cada categoria.
També, s’oferirà un avituallament a la zona de Boxes i a l’arribada, i es lliurarà una samarreta tècnica de la cursa a tots els corredors. Al final de la cursa, hi haurà sorteig de material.

Concentració i horaris
La Concentració, la sortida i arribada, es farà a la rotonda on conflueix el Carrer M. Leònie Mirapeix amb el Carrer Ametllers, al costat mateix del CEIP Font del Roure. La zona de Boxes estarà a l’entrada de la mateixa escola situada al mateix Carrer M. Leònie Mirapeix.

Recepció: 08:45 h.
Tancament d’inscripcions: 10:00 h.
No s’acceptarà cap inscripció un cop tancada la recepció. No es cobriran les baixes dels corredors no presentats.
Sortida: 10:15 h.
Límit d’arribada: 13:15 h.

Important
El mal temps no serà motiu d’aplaçament o anulació de la cursa. Qualsevol incidència serà resolta per l’organització. El fet d’inscriure’s a la prova implica l’acceptació d’aquestes normes.

Més informació

CLUB EXCURSIONISTA ANOIA – ceanoia@hotmail.com
www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia
Els divendres de 19 a 21h al carrer Crehueta, 33 – Masquefa – 937726720

També, a partir del 28 de febrer i tots els dies de dimarts a dissabtes d’11 a 13h i de 16:30 a 20:30h, a PLAYERS ESPORTS MASQUEFA a l’Avinguda de La Línia amb Carrer Xic de l’Anyé de Masquefa – 937729060