El Club Excursionista Anoia va tornar de vacances realitzant una matinal pròxima a Masquefa i visitant les fonts del Flequer i de l’Ocata

Dissabte passat dia 7 de setembre, el Club Excursionista Anoia realitzà una caminada on es visitaren, entre altres punts d’interès, les fonts del Flaquer i la de l’Ocata.

Per qüestions organitzatives i de calendari, el club masquefí improvisà una excursió per dissabte al matí que transcorreria pels següents indrets: sortida des del local del Club, passeig de l’Onze de Setembre, camí de les Vinyes de Can Massana, Masia de Can Bonastre de Santa Magdalena, Masia de Can Pujades, Masia de Can Flequer, font de Can Flequer, Els Hostalets de Pierola, font de l’Ocata, riera de Claret, Les Moreres i arribada al parc de la font del Roure i la font que li dona el nom, amb cloenda al mateix punt de partida.

No cal dir que el paisatge que ofereix aquest camí juntament amb els punts d’interès esmentats convertiren aquesta ruta en un passeig de 17 quilòmetres interesantíssim farcit de valuosíssims espais culturals, tradicionals i naturals que donen valor a la vila de Masquefa, de vegades encara prou desconeguda pels seus propis vilatans.

Una vegada més, el Club Excursionista Anoia ofereix i mostra les riqueses més properes a casa nostra, amb el desig posat en el valor natural més proper.

El club masquefí aprofita aquesta crònica per agrair la col·laboració engrescadora de Pere Casado i l’interès posat en aquesta activitat.