El Club Excursionista Anoia parteix cap el Pirineu aragonès per seguir complint amb la ruta transpirinenca i us desitja unes bones vacances

 El centre excursionista masquefí reprèn el camí que els ha de conduir a tocar el mar Cantàbric i que van iniciar al Cap de Creus ara fa unes temporades. Any rere any, l’entitat reprèn aquest sender que creua els Pirineus de mar a mar per a realitzar unes quantes etapes fins que un dia el completin arribant al cap d’Higuer al País Basc.

El GR11 o ruta Transpirinenca, ha portat al Club Excursionista Anoia a descobrir indrets excepcionals caminant per la línia fronterera que transcorre per les diverses comarques catalanes i Andorra. L’estiu de 2013 els masquefins van realitzar les etapes que unien la població d’Espot (Pallars Sobirà) amb l’embasament de Llauset (Ribagorça – Aragó), creuant tot el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquest any doncs, cal iniciar el camí on es va deixar la darrera temporada i cobrir un tram més. Quatre etapes que cobriran des de l’embassament de Llauset, situat a peus del cim de Vallibierna (3067 mts), fins a la vall de Pineta, porta d’entrada a al parc d’Ordesa i Mont Perdut.

Esperem que els excursionistes compleixin amb èxit les etapes plantejades i ens ho expliquin a la tornada, mentre, el Club Excursionista Anoia desitja que passeu un mes d’agost de descans i gaudint de les vacances (aquells que les tinguin).