El Club Excursionista Anoia cobreix el tram de Sant Joan de Mediona a El Bedorc corresponent a la 7a etapa del GR-172 del qual n’és responsable del seu manteniment

Una vegada més, el Club Excursionista Anoia realitza el control de manteniment de l’etapa 7 del Sender de Gran Recorregut GR-172 que transcorre entre els nuclis de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès) i El Bedorc (Anoia).

El Club Excursionista Anoia cobreix els 17 kms que separen aquests dos nuclis segons les previsions plantejades. El grup es va completar al Casal Medionenc de Sant Joan que, tot i que els croisans no valen gaire, els seus regents es van mostrar amables, agradables, atents, simpàtics i complaents amb els canins. Des d’allà mateix es va iniciar la caminada i posterior seguiment del sender GR-172. El camí es va seguir correctament seguint els senyals i, solament, en uns pocs punts caldrà remarcar-los per a desgast climatològic i en un punt concret per haver estat esborrat per algun desconeixedor ignorant del significat d’aquests senyals de color blanc i vermell.

Arribats  a la Urbanització de Castell de Cabrera, punt de trobada de les comarques de l’Alt Penedès i l’Anoia, el grup s’aturà per dinar. El moment va resultar breu degut a que la pluja va començar a fer acte de presència. Tot i això, el grup va seguir amb el mateix ritme fins a l’arribada a El Bedorc. Ara, calia anar a recollir els cotxes deixats a Sant Joan de Mediona per part dels conductors d’aquests mentre la resta del grup els esperaven al bar d’aquest petit nucli, que malgrat que allà ningú portava mascareta dins del local també van deixar entrar a un dels canins del grup tot i la indicació de prohibit exhibit a la porta d’entrada.

El Club Excursionista Anoia compleix així amb el seu deure en controlar que l’etapa del GR resti ben marcada perquè cap excursionista es pugui perdre en seguir-la.