El CEA, cerca voluntaris per la Duatló Vila de Masquefa

A pocs dies de la cursa, el CEA fa una crida per a trobar voluntaris que vulguin participar d’aquesta festa que ja és la Duatló Vila de Masquefa.
Com tothom es deu imaginar, per poder dur a terme una activitat com és la Duatló Vila de Masquefa, cal que es comenci treballar durant uns mesos abans. Per això, és molt important de que hi hagi una gent que s’organitzi i coordini cada una de les seccions que calen treballar perquè tot surti el millor possible. No cal dir que la tasca que porten a terme totes les persones que es mouen pel Club Excursionista Anoia és voluntària. Per això, es forma una Comissió Organitzadora que coordina totes aquestes seccions.
Ara, uns dies abans de la celebració d’aquesta competició, aquesta Comissió Organitzadora, fa una crida a tothom que vulgui ser voluntari en aquesta Duatló però, que solament hi dediqui unes hores. Unes hores que son les més delicades, les més importants; el temps en que dura la prova. Es demanen persones que voluntàriament, s’ofereixin a donar suport i es lliurin plenament durant aquestes poques hores, i ajudin a que l’activitat arribi a ser un èxit amb el seu total compromís.
Si decidiu ser voluntaris de la Duatló Vila de Masquefa que es celebrarà el proper diumenge dia 28 de març, heu de saber que:
ELS VOSTRES DEURES SON
– Assistir puntualment a la reunió prèvia que es farà el dia abans, dissabte 27, a les 18 h. a la Sala d’Actes del CTC.
– Presentar-vos puntualment el matí de la cursa al CEIP Font del Roure a les 8:00 h. per ajudar a muntar la infrastructura necessària
– Durant tot el matí de la cursa, portar posat el peto que us distingeixi com a part de l’organització i que se us serà lliurat en el moment que arribeu al lloc de concentració
– Cobrir el lloc que se us hagi assignat a la cursa durant l’horari acordat i ajudar en tot allò que se us demani
– Complir amb aquests deures encara que la situació meteorològica sigui adversa (qualsevol estri com paraigües o impermeable, va a càrrec del voluntari)
– Un cop acabada la Duatló, ajudar a desmuntar la infrastructura
ELS VOSTRES DRETS SON
– Cada voluntari rebrà un entrepà per esmorzar i una ampolla d’aigua
– Al final de la cursa, serà obsequiat amb una samarreta tècnica de la Duatló, igual a la que es donarà als corredors
El Club Excursionista Anoia, es guarda el dret de tria i admissió de les persones que es presentin, depenent del nombre de voluntaris que facin falta i del tipus de lloc que s’hagi de cobrir.
Per qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb l’organització:
Responsable dels Voluntaris: Montse Muñoz – montsem1204@hotmail.com
Director de Cursa: Jordi Sangrà – ceanoia@hotmail.com
Club Excursionista Anoia – ceanoia@hotmail.com – Divendres de 19 a 21h al Carrer Creueta, 33