CIMS PER LA LLIBERTAT – Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada – PADRINS DEL CANIGÓ

TOT A PUNT. Aquest divendres dia 12 d’octubre, el Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada, es traslladaran de forma extraordinària al massís del Canigó com a entitats padrines d’aquest mític i reivindicatiu cim y dins del projecte CIMS PER LA LLIBERTAT amb l’objectiu de conscienciar de la injustícia que representa la situació actual dels presos, exiliats i represaliats polítics catalans i donar el màxim de suport tant a ells com a les seves famílies.

L’ascensió al cim del Canigó es realitzarà el dissabte dia 13. Al mateix temps, es realitzarà una pujada simultània a disset cims més tots ells triats per aquestes persones que estan vivint una situació injusta fruit de les seves idees i pensaments, els quals resten encara i inexplicablement a l’espera de ser jutjats. En el cas del cim del Canigó, aquest va ser triat per en Jordi Cuixart. A les 12 en punt del migdia es realitzaran els diversos actes als cims. Aquest serà el CRIT A LA LLIBERTAT de l’excursionisme que es farà des de dalt de tots aquests cims que ja ha superat la xifra de 10.000 inscrits i s’ha superat en escreix la xifra límit de tots aquests cims.

El Club Excursionista Anoia, entitat “agermanada” per aquesta ocasió amb l’Associació Flama del Canigó d’Igualada i com a padrins d’aquest cim, son els organitzadors i responsables de tota la logística i que faran possible un bon desenvolupament d’un dia festiu més de la nostra societat i on es reivindicarà la llibertat dels presos i es defensaran els drets de les persones.

Enllaços:

https://www.cimsxlallibertat.cat/

https://www.cimsxlallibertat.cat/premsa/NdPCIMS-1.pdf

https://www.elnacional.cat/es/politica/10000-inscritos-cims-llibertat_311193_102.html

https://www.naciodigital.cat/naciomuntanya/noticia/4718/10000/persones/ja/inscrit/participar/cims/llibertat

CIM-0: Ja fa dies que els cims van tancar les inscripcions. Si vols col·laborar sense pujar a cap cim, sempre et pots apuntar al CIM-0, així anirem sumant col·laboradors. Si vols adquirir la samarreta de CIMS PER LA LLIBERTAT cal que et dirigeixis a la BOTIGA VIRTUAL

http://www.urnesdelreferendum.cat/botiga/samarreta-cims-per-la-llibertat/