Avís als participants i voluntaris al Duatló Vila de Masquefa del canvi horari previst per aquest diumenge

A conseqüència del canvi horari que s’aplica amb l’entrada de la primavera durant la propera matinada del diumenge 25 de març, s’avisa a participants, organitzadors i voluntaris, s’acullin al nou horari per poder desenvolupar la competició segons el previst.
A les 2h de la matinada, els rellotges s’hauran d’avançar fins a les 3h.
Aquest fet afecta a totes les activitats que es celebren en aquest primer dia del nou horari. La més o menys son que pugui comportar l’haver d’avançar una hora els rellotges durant la nit d’un diumenge, no portaria altra solució que el poder dormir tant com es vulgui per adaptar-se al nou horari. Tot i això, cal tenir en compte a totes aquelles persones que realitzen algun tipus d’activitat i que s’han de presentar en una hora concreta per poder participar.
És el cas de totes aquelles persones que participen, d’una manera o altra, al Duatló “Vila de Masquefa”, tan sigui participant com atletes, organitzadors o voluntaris.

Recorden doncs, els horaris previstos pel matí del diumenge dia 25, i previstos per l’organització del Duatló “Vila de Masquefa”:
07:00 h – Trobada de l’organització i muntatge de les infraestructures al CEIP Font del Roure
08:00 h – Concentració dels voluntaris
08:45 h – Inici recepció dels participants
10:00 h – Tancament inscripcions
10:15 h – Tret de sortida

NO HI FEU TARD !!!