13-O – CIMS PER LA LLIBERTAT – El Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada apadrinen el cim del Canigó

Com ja avançàvem fa uns dies, el Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada apadrinen el cim del Canigó (2784 mts – Catalunya Nord) dins del projecte CIMS PER LA LLIBERTAT.

“Solidaritat, esforç, cooperació i llibertat són les bases de CIMS PER LA LLIBERTAT.

Aquest projecte neix de la passió per la natura i del sentiment de llibertat que se sent a la muntanya, sobretot quan es fa cim. Una sensació que segur que troben a faltar totes aquelles persones que s’han vist privades de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.

CIMS PER LA LLIBERTAT és una acció esportiva, solidària i reivindicativa. Consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels presos, exiliats i represaliats polítics Catalans i que es realitzarà el proper dia 13 d’octubre.” (Del web de Cims per la llibertat).

Segons el president del Club Excursionista Anoia – Aquesta no és una qüestió política si no de justícia, de llibertat de pensament, de consciència i d’opinió, de dignitat, d’igualtat, de drets culturals i socials. És qüestió de drets humans. És per això que el Club Excursionista Anoia s’afegeix a aquest projecte.-

Qui vulgui pujar algun dels cims de CIMS PER LA LLIBERTAT obtindrà tota la informació al web www.cimsxlallibertat.cat

Si a més el cim que es vol fer és el Canigó, ho podeu fer per mitjà del mateix web o contactar amb el Club Excursionista Anoia a ceanoia@hotmail.com o a l’Associació Flama del Canigó d’Igualada a igualada@flamadelcanigo.com

Seguidament presentem l’agenda resumida del programa previst i alguns punts a tenir en compte. També, adjunt a aquesta notícia es troba la fitxa tècnica de l’ascensió al cim.

 • Inscripcions a la FEEC (10 € = samarreta + assegurança)
 • Contacte amb el centre excursionista que apadrina el cim (25 €/persona reserva de plaça de taxi 4×4 de Prada a Cortalets)
 • El trasllat fins a Prada se’l procura cadascú
 • Dissabte, 13 d’octubre
  • 7:00h – sortida de taxis des de Prada (lloc per determinar)
  • 7.30h – sortida de taxis des d’Esquena d’Ase
  • 9:00h – inici ascensió a peu cap el cim des del refugi de Cortalets
  • 12:00h – Acte a dalt del cim
  • 16:00h – sortida taxis des de Cortalets cap a Prada
 • Per aquells que vulguin anar el dia abans i dormir a Prada s’hauran de procurar el lloc. L’organització no reserva lloc per dormir.
 • S’adjunta FITXA TÈCNICA DEL CIM a aquest correu electrònic.

Des de l’organització del Club Excursionista Anoia es demana que es facin les consultes i reserves el més aviat possible per poder facilitar al màxim la tasca voluntària de totes les entitats i persones organitzadores.